De praktijk

In onze praktijk werken twee orthodontisten; Frank van Monsjou en drs. J.A. Kooiman

Frank van Monsjou studeerde Tandheelkunde aan de Universiteit van Groningen. Na het behalen van zijn tandartsdiploma heeft hij ruim vier jaar als tandarts gewerkt in Londen. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in orthodontie middels de fulltime opleiding tot orthodontist, aan het Royal Dental College in Denemarken. Deze opleiding rondde hij af in 1998. Inmiddels werkt hij al meer dan 15 jaar als orthodontist en is derhalve een zeer ervaren orthodontist voor zowel kinderen als volwassenen.

Frank van Monsjou is ingeschreven in het BIG register tandheelkunde onder nummer 19031448402 met als specialisatie Dento-Maxillaire Orthopaedie.

Drs. J.A. Kooiman heeft zijn opleiding tot tandarts voltooid aan de Universiteit van Amsterdam ACTA in 1978. Van 1979 tot 1983 volgde hij de fulltime specialisatie tot Orthodontist (=specialist in de Dento-Maxillaire Orthopaedie) aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Vervolgens is hij sinds 1 september 1983 werkzaam als Orthodontist te Gouda. Naast zijn zeer ervaren kennis in de orthodontie liggen zijn aandachtspunten bij OSAS behandeling  (“anti-snurk beugels”), “functionele apparatuur” en innovatie.

Mónika Kovács studeerde Tandheelkunde aan de Universiteit van Budapest SOTE. Na het behalen van haar tandartsdiploma heeft zij vijf jaar als tandarts gewerkt in Hongarije. Daarna heeft zij gespecialiseerd in orthodontie in Budapest. Van 2001 tot 2017 werkte zij als orthodontist in Hongarije. Van 2017 tot heden werkte zij in verschillende Nederlandse praktijken. Zij is ingeschreven in het BIG register tandheelkunde onder nummer 9909832002 met als specialisatie Dento-Maxillaire Orthopaedie.

Frank van Monsjou
drs. J.A. Kooiman
Mónika Kovács